Kurs

Vi tilbyr kurs innen mindfulness og kosthold og kombinasjonskurs i disse områdene. Kursene vil i hovedsak foregå i lokalene til InMed i Fillan.

6-ukers kurs i mindfulness

InMed arrangerer et seks ukers mindfulnesskurs med oppstart tirsdag 4. oktober kl. 17-19. Mindfulness er et godt verktøy for stressmestring og kan bidra til bedre livskvalitet ved å øke bevissthet og indre ro. Praktiske øvelser som integreres i hverdagen er fundamentet i kurset, samtidig som du lærer det teoretiske grunnlaget. Mindfulness er styrketrening for hjernen. I likhet med fysisk trening, trenger vi også mental trening.
Kurset holdes i InMed sine lokaler, Nedre Vikan 2C
Kurskveldene er tirsdag i uke 40, 43, 44, 45, 46 og 47
Påmelding ved å sende en mail til post@inmed.no
Pris for seks ukers-kurset er 2900,-

Introkurs

Introkurset vil være et kombinasjonskurs i kost og mindfulness. Her vil du få generell informasjon om mindfulness og lære deg noen enkle øvelser du kan bruke i hverdagen som gjør deg mer i stand til å leve i nuet og mer motstandsdyktig for stress. Du vil lære om vår kostholdsfilosofi og hvorfor de regjerende kostholdsrådene i dag ikke er optimal for alle. Introkurset vil vare 2,5 time.

Kurs i Mindfulness

I den vestlige verden er mindfulness eller «oppmerksomt nærvær» blitt et anerkjent verktøy for stressmestring. Forskning på mindfulness har vist effekt på en rekke helseproblemer som bl.a. stress, angst, smerter og depresjon. Mindfulness trening kan også hjelpe oss til å være mer nærværende med oss selv og andre, bedre vår konsentrasjon i arbeidet vårt og gi oss bedre livskvalitet.

Matkurs

Matkursene består av en teoribolk og en praktisk del. I teoribolken lærer du blant annet om matvarenes betydning for helse og gode tilberedningsmåter. I den praktiske delen lager vi mat før vi spiser sammen. I første omgang tilbyr vi kurs i basiskost. Basiskost består av den maten vi mener er bra for å bevare og bedre helsen. Matkurset Det er åtte plasser på hvert matkurs.

Kommende kurs